Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


CCOO

LA SECCIÓ SINDICAL DE CCOO A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA VALORA POSITIVAMENT LA RESOLUCIÓ DEL CLAUSTRE CONTRA LES RETALLADES A LA UNIVERSITAT PÚBLICA

Resolució del Claustre de la Universitat de Barcelona, reunit avui, 16 de juny

Les retallades anunciades pel govern de la Generalitat als recursos destinats a les universitats constituïran, de portar-se a terme, un deteriorament indefensable de l’ensenyament i de la societat. Això és així perquè a més es produeixen en el marc de la implantació d’uns nous plans d’estudi sense els recursos que necessiten, seran, sinó una burla, un fracàs estrepitós. Si es que hi ha d’haver retallades, que surtin de partides prescindibles, perquè una societat amb una Universitat Pública en declivi és un país sense futur.

Per tot això instem al Rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, que comuniqui a la Generalitat de Catalunya:
• L’oposició a les propostes governamentals de retallades als serveis públics, i en aquest cas concret a la Universitat de Barcelona i la resta d’universitat públiques catalanes.
• La congelació de les taxes universitàries per al curs 2011-2012.

El Claustre de la Universitat de Barcelona, reunit el 16 de juny, resol:

1. Cap acomiadament i renovació de tots els contractes i nomenaments que són necessaris per desenvolupar una docència i una recerca de qualitat, així com per garantir la conituitat de les tasques de serveis, administratives i tècniques.

2. El manteniment i el respecte de tots els drets conquerits pels treballadors i treballadores a la Universitat de Barcelona.

3. No a la pujada de les taxes universitàries per al curs 2011-2012.

4. Disminució dels complements dels membres de l’Equip de Direcció, dietes, i la reducció d’alts càrrecs i personal de confiança.

5. Que es garanteixin les condicions adequades pel desenvolupament de l’avaluació continuada de qualitat.

6. Garantia d’un sistema de recuperació de l’avaluació.

7. Publicitació del PDA del professorat. Cal donar a conèixer la distribució de càrrega docent entre el professorat. Aquesta no pot ser una informació privada.
Font de la notícia
CCOO de Catalunya

Veure també el que pensem els comunistes de la Universitat Pública

Etiquetes de comentaris: , ,