Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


AEP
“Perquè escatimar diners per a l’educació és propi d’una administració irresponsable amb el poble que representa”. Així finalitza el comunicat que l’AEP-Associació d’Estudiants Progressistes vàrem fer públic en conèixer la sobtada notícia sobre la intenció de suprimir el Batxillerat nocturn. I és que, darrerament, la Conselleria d’Educació i el seu titular, Ernest Maragall, ens donen un ensurt cada pocs mesos, per aquella mania tan seva de prendre contínuament decisions tan desafortunades com unilaterals.


En definitiva, en pocs mesos la conselleria ha aconseguit marejar i cansar tothom sense avançar en l’eliminació de la doble xarxa d’escoles. Ens hem sentit enganyats i menystinguts en tot aquest procés digne d’un partit de tennis entre el progrés i l’immobilisme.

I ara què? Ara comença el tràmit parlamentari i serà difícil canviar res perquè l’oposició s’està fregant les mans amb aquest avant-projecte que tant els agrada. Ara bé, això no ens ha de fer baixar la guàrdia; com a part de la comunitat educativa i com a agent social, és el nostre deure seguir treballant per una escola pública digna i potent. Perquè nosaltres no som irresponsables no renunciarem a cap forma de protesta i no callarem!

*Associació d’Estudiants
Progressites
www.aep.cat
>

Etiquetes de comentaris: , ,