Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



L´ Alternativa Jove-Joves d´EUiA, va escollir el passat 14 de Febrer Julián Sesé com al seu nou coordinador.Així els Joves d´Esquerra Unida i Alternativa van aprovar el calendari d´activitats del 2009 i uns nous plans de treball, que desenvoluparà el nou equip que dirigirà el grup de Joves d´EUiA.

“Amb aquest canvi es pretén enfortir l´organització dels joves d´EUiA i donar-li més autonomia respecte a Esquerra Unida i Alternativa”, va pronunciar Sesé. Cap a finals d´any se celebrarà la primera Assemblea de Joves d´EUiA, en la què es concretarà i se solidificarà l´ideari i els propòsits d´Alternativa Jove-Joves d´EUiA

Etiquetes de comentaris: , ,