Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


JOSÉ LUIS FORNEO
(SIRIUS)
Més de cent líders de la indústria i les finances, antics i actuals dignataris i personalitats de bancs centrals i del món acadèmic, s'han reunit recentment a la capital romanesa. Alguns dels representants de la Comissió Trilateral presents a Bucarest van ser també Peter Sutherland, president d'honor, que actualment és també president d'un dels més grans holding bancaris del món, Goldman Sachs, Michael Fuchs, membre del Bundestag, Jacob Frenkel -president del JP Morgan Chase-, i Marek Belka, president del Banc Nacional de Polònia. El logo de la Trilateral, una representació visual de l'objectiu que pretén realment l'organisme: acaparar els recursos i controlar els mitjans de producció.

Després d’assistir a un concert de música simfònica a l’Ateneu romanès, organitzat per la Banca Nacional de Romania, les reunions van continuar. L’eurodiputat romanès Adrian Severin, qualificà el assistens d’"hostes importants, persones que pensen molt en el present i el futur del món" (encara que tots sabem que més aviat pensen molt en el interès dels seus comptes i en el benestar de la seva classe social, la capitalista).

Els detalls de les reunions no van ser revelats, com és normal en aquestes democràcies de pega en què les decisions importants es prenen a porta tancada i després es venen com inevitables, invocant les irrevocables i sagrades lleis del mercat (el que demostra la pervivència i importància en ple segle XXI del pensament màgic).

La fundació de la Trilateral

La Comissió Trilateral va ser fundada el 1973 per homes de negocis de Japó, Europa i Amèrica del Nord, a proposta del magnat sionista nord-americà David Rockefeller. Nascuda oficialment el juliol del 1973, després d’un any i mig de reunions fomentades pel Chase Manhattan Bank. Es tractava d'una associació de caràcter privat en què el seu ideòleg més destacat va ser Zbigniew Brzezinski, que la va definir com "el conjunt de potències financeres i intel·lectuals més gran que el món hagi conegut mai".

La Trilateral s'articula atenent a les zones geogràfiques (d'aquí el seu nom) que regeixen el planeta: Amèrica del Nord (EUA i Canadà), Europa i Japó. Cadascuna d'aquestes divisions disposa d'un Comitè Executiu que elabora les "receptes" econòmiques per a la seva àrea d'influència. Per descomptat, el conegut com a Tercer Món (és a dir, la majoria del planeta, sobre la qual parasita el Primer Món), no té representació, i segons el propi Brzezinski, un del objectius de la Comissió és "l’establiment d'un sistema internacional que no es pugui veure afectat pels ‘xantatges’ del Tercer Món".

El mateix Rockefeller afirmà: "Del que es tracta és de substituir l'autodeterminació nacional que s'ha practicat durant segles en el passat per la sobirania d'una elit de tècnics i de financers mundials", és a dir, la sobirania d'unes màfies que controlen per al seu benefici i amb avarícia creixent el 80% dels recursos del planeta.

Objectiu, control dels recursos mundial

Per això, els organismes del seu estil (institucions internacionals l'objectiu de les quals és el control dels recursos per mantenir l’status quo), com l’FMI o el Banc Mundial, són una xarxa de tentacles que unifiquen, en mans dels seus representants, tant les adreces de les grans empreses i bancs com els presumptes òrgans democràtics i sobirans, com els bancs centrals nacionals i parlaments com les institucions polítiques supranacionals, com la UE i les seves institucions econòmiques.

La part europea de la Trilateral comprèn uns 170 membres, provinents dels països de la UE. El seu president actual és l'italià Mario Monti, antic comissari europeu (el que demostra el feed back que hi ha entre els nous òrgans polítics de l'Europa del mercat i els organismes internacionals al servei de les multinacionals, és a dir, dels seus magnats.

Romania té dos representants: el governador del Banc Nacional de Romania, Mugur Isarescu (que podem sospitar els interessos que defensa), i el delegat de Romania a l'FMI, Mihai Tanasescu (com es veu, són tots els mateixos gossos amb diferents collars).

Alguns dels "prestigiosos" representants de la Comissió Trilateral presents a Bucarest van ser també Peter Sutherland, president d'honor d'aquesta organització, que actualment és també president d'un dels més grans holding bancaris del món, Goldman Sachs, i conductor de la prestigiosa universitat London School of Economics. També van participar Michael Fuchs, vicepresident executiu de la Comissió i membre del Bundestag, cambra superior del Parlament alemany, i Jacob Frenkel -president del JP Morgan Chase-, i Marek Belka, president del Banc Nacional de Polònia.

Tots els caps d'aquesta organització es van reunir, per descomptat a costa de l'erari públic, és a dir, del sofrent i cada vegada més vexat i empobrit poble romanès, a Bucarest, suposem per seguir planificant les seves activitats mafioses que solen disfressar després, per art de la propaganda, com decisions democràtiques, i concebent les seves noves pràctiques criminals per continuar vivint a cos de rei parasitant a la classe treballadora i a la majoria de la població del planeta.

Etiquetes de comentaris: