Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



CCOO de Catalunya rebutja la postura del Consell de Ministres de Treball europeus de no acceptar l’ampliació de la baixa maternal de 14 a 20 setmanes en tota la Unió Europea, tal i com havia estat aprovat pel Parlament europeu, al·legant que aquesta mesura tindria un cost excessiu en l’actual context econòmic.


La negativa a ratificar una proposta sortida del Parlament, que és l’única institució europea elegida directament per la ciutadania, deixa de nou patent les mesures antidemocràtiques que, amb l’excusa de la crisi econòmica, ens volen imposar; cal recordar que aquesta proposta no és nova, ja portava anys intentant tirar endavant. A més, els costos econòmics que comportaria es contrarresten amb guanys en la salut dels nadons, que rebrien una millor atenció (els dèficits d’atenció també tenen cost econòmic).


CCOO també vol posar en primer pla les contradiccions del govern espanyol que, després de fomentar lleis a favor de les dones, en molt poc temps congela el permís paternal i ara es nega a implementar la baixa maternal.


Per a més informació:



Rosa Bofill, secretària de la Dona de CCOO de Catalunya. Tel. 699 986 869
Carme Catalán, responsable d’Acció i desenvolupament de polítiques de dones de CCOO de Catalunya. Tel. 616 938 162

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 de desembre de 2010

Etiquetes de comentaris: