Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Avenç democràtic o involució:


dues alternatives de sortida a la crisi


Divendres 10--Dissabte 11 de desembre de 2010


de 10h a 14h i de 16h a 20h.


Lloc: Ateneu Roig (Ciudad Real 25, Vila de Gràcia, Barcelona)


Inscripcions gratuïtes i obligatòries. Contactar a: luisjuberias@fpereardiaca.org


Places limitades






Hi participen, entre d'altres: Antoni Domènech, Editor General de Sin Permiso; Daniel Raventós, Professor de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB. Membre del Comitè de Redacció de Sin Permiso; Gustavo Búster, Analista polític i membre del Consell de Redacció de Sin Permiso; Ramón Górriz, Secretari Confederal d'Acció Sindical de CCOO; Manuel Bonmatí, Secretari Confederal de Relacions Internacionals d' UGT; Paloma López, Secretària Confederal d' Ocupació i Migracions de CCOO; Michael R. Krätke, Director de l'Institut d'Estudis Superiors de la Universitat de Lancaster. Membre del Consell Editorial de Sin Permiso; Alejandro Nadal, Economista mexicà i col·laborador de La Jornada.  Membre del Consell Editorial de Sin Permiso; Hugo Moreno, Docent –investigador en Ciències Polítiques a la Universitat de París 8. Membre del Comitè de Redacció de Sin Permiso; Litus Alonso, Col·laborador de Sin Permiso


Organitzen: Sin Permiso, Fundació Pere Ardiaca i Fundación Socialismo Sin Fronteras

Etiquetes de comentaris: