Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Amb la projecció de la tercera pel.licula d'enguany acaba el cicle de cinema cubà 2011 que organitza Mollet amb Cuba. Serà aquest proper dissabte 21 de maig les 18'00 al Centre Cívic LA MARINETA on es projectarà de forma gratuïta la pel.licula "Suite Habana"

"Suite Habana" és una pel.licula molt difícil de definir, entre el documental i el video-clip, retrata la vida quotidiana a La Havana d'avui a través de les històries, contades gairebé sense paraules, de 1 dia normal per a 10 habitants de la ciutat i la gent i somnis que els envolten. Sense actors professionals aquest film ens ofereix una imatge de Cuba normalitzada allunyada dels típics tòpics de les habituals aproximacions a la realitat cubana.

Amb aquest cicle de cinema cubà Mollet amb Cuba, amb el suport de l'Ajuntament de Mollet, vol continuar fent una tasca de informació i sensibilització que apropi la realitat cubana, tantes vegades distorsionada pels grans mitjans de comunicació, al poble de Mollet.

Com sempre després de l'exhibició s'obrirà una xerrada-debat entre el públic que estigui interessat.

Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

Etiquetes de comentaris: ,