Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El proper 2 de Juliol se celebrarà als Jardins del Parc Central del Poble Nou de Barcelona l’edició de la Festa d’Avant d’enguany.

L’any passat amb motiu de la celebració de la Festa dèiem: “Aquesta edició, però, no és una edició qualsevol. Es celebrarà en un any important, l’any del XII Congrés, la culminació del nostre procés de transformació organitzativa i l’inici de la seva concreció.

“2010 és també l’any de d’intensificació de l’ofensiva de la dreta contra els drets de les treballadores i elstreballadors i de l’intent d’aprofitar la crisi per avançar un pas més en l’aplicació de politiques neoliberals que únicament afavoreixen als grans especuladors. L’any de la Vaga General.”

“La dreta està crescuda, està donant per fet que s’inicia un canvi de cicle polític que els portarà a les properes eleccions a tornar a governar a Catalunya com a primer pas per governar a l’estat espanyol.”

Lamentablement s’han complert les nostres previsions més pessimistes, també, però, han pres cos, cada cop amb més intensitat, respostes que fan veure que l’aprofundiment en les politiques neoliberals no es farà sense trobar resistència, aquest fet però no ha tingut una traducció electoral.

La Festa, en els darrers anys, es el punt de trobada en el que fem balanç del curs, ens reconeixem, ens llepem les ferides, ens donem forces, i ens emplacem a continuar en la necessària lluita per un futur millor.

Al dors trobareu el plano d’ubicació de la Festa i la Programació d’activitats prevista. La Festa es pot celebrar perque els militants i amics del partit ho fem posible adquirint els bons d’ajut o el tiquets pel dinar que ja han estat distribuits les diverses federacions per la seva venda.

Aquest model de Festa es el resultat del treball del conjunt del partit no hi han equip professionalitzats que ens substitueixin, es important que cada personailitant, en funció de les seves possibilitats,aporti també el seu treball per les feines de muntatge, desmuntatge i funcionament, Les federacions del partit tenen la responsabilitat d’aportar proporcionalment les persones necessàries per cobrir els torns de treball.

Us esperem.

Lloc:
Parc del Centre del Poblenou
Av. Diagonal, 130

Horari

12.00h Espectacle infantil

14.30h Dinar

16.30h Homenatge Gabriel Celaya
(Recital de poemes a càrrec de Pharos)

17h Acte polític

17.45h Entrega premi Alvar Badia

18h Leonor Zayas y sus musicos
(Grup cubà)

20h Festa Revolució

Presentació i animació.

20.30h Música en directe de Instrumental

21.15h Batukada i animació

21.30h Música en directe de Más Vale Tarde Ke Nunca

22.15h Lectura de manifestos, batukada i animació

22.40h Música en directe de The Kluba

24h Fi Festa Revolució

Casal de Barri Bac de Roda
Camí antic de València 96-106

10h Esmorzar – Debat
Organitza Federacións MM.PP. i TPQ

11,30h Presentació Realitat
Front d’Esquerres i Catalanisme Popular
Josep Fontana, Historiador

Muriel Casals, Presidenta d’Òmnium Cultural
Joan Josep Nuet, Secretari General del PCC
Presenta: Luis Juberías, Director de Realitat

12.30h Presentació portal comunistes.cat

13h Vermut-Debat

(Organitza Federació Mov. Unitàri)

Reflexió sobre la situació política a Catalunya

Centre Cívic Can Felipa
Carrer Pallars, 277

10h Conferència de la Federació de Solidaritat del PCC

Tot el dia:
Exposicions sobre el treball de les diferents federacions
Servei de Bar i venda de materials

A partir de les 20h
- paradetes d’organitzacions amigues que faran les seves pròpies activitats.
- jocs i activitats amb contigut polític.
- barra i planxa amb entrapans.

Etiquetes de comentaris: