Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Mentre es retallen els diners per serveis públics es vol pràcticament eliminar l’impost de successions a les famílies més riques de Catalunya

CCOO DE CATALUNYA REBUTJA EL PROJECTE DE PRESSUPOSTOS DEL GOVERN PERQUÈ RETALLARÀ SERVEIS BÀSICS PER A LA CIUTADANIA COM SANITAT, EDUCACIO I SERVEIS SOCIALS

CCOO de Catalunya rebutja el projecte de pressupostos 2011 que aquest matí ha aprovat el Govern de la Generalitat perquè suposarà retallar recursos bàsics per a la ciutadania i destrucció d’ocupació a Catalunya. L’augment de les llistes d’espera, el tancament de serveis hospitalaris, l’increment del nombre d’alumnes de les escoles, la retallada de recursos per atendre a la ciutadania i dels serveis socials... –que ja s’han iniciat i que han provocat nombroses manifestacions de rebuig- continuen en la lògica de fer pagar la crisi als qui no l’han provocat i posen en risc la cohesió social del país.CCOO de Catalunya denuncia la irresponsabilitat que suposa que el govern d’Artur Mas retalli diners destinats als serveis bàsics a la ciutadania mentre renuncia a recaptar impostos de les famílies més riques de Catalunya amb la pràctica eliminació de l’impost de successions. És per això que CCOO de Catalunya demana als grups parlamentaris catalans que siguin coherents davant d’aquests pressupostos restrictius i no aprovin demà la proposta de CIU de eliminació de l’ impost de successions i que s’aprovi una moratòria en l’aplicació de la reforma del govern anterior fins que no s’acabi la crisi.

CCOO de Catalunya considera que per equilibrar els comptes públics és imprescindible actuar també sobre els ingressos a través d’una reforma fiscal que acabi amb els privilegis fiscals dels qui més guanyen, elimini la discriminació que pateixen les rendes del treball respecte les del capital, ataqui el frau i l’evasió fiscal, i l’economia submergida, i ens equipari fiscalment als països europeus.

CCOO de Catalunya fa una crida als treballadors i treballadores catalans a manifestar el rebuig a aquestes polítiques de retallada indiscriminada perquè són injustes socialment i endarreriran encara més la sortida de la crisi.

Barcelona, 31 de maig de 2011

Font de la notícia:
CCOO

Etiquetes de comentaris: ,