Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


“La despesa militar no és altra cosa que la voluntat de conservar el poder d’uns pocs privilegiats que intenten utilitzar els recursos que tenen a la seva disposició, encara que sigui en detriment de la majoria dels éssers humans. Amb la despesa militar anual es podrien produir prou aliments per pal•liar la fam durant vint anys”.
“No hi ha res menys democràtic que un partit polític, encara que sigui el que més genuïnament representa la democràcia, perquè a dins la dictadura és la fórmula més habitual, mitjançant la qual un grup de persones ordenen als seus diputats o representants un determinat comportament. Sembla que és la veu del poble la que hi està representada, quan en realitat es tracta de la veu d’uns pocs poderosos, que es transmet a través d’una sèrie de dirigents polítics”.

“L’extrema dreta nord-americana sempre hi és present, tant és qui governi. Hi ha Bush fill, però també hi ha Bush pare, i no hem d’oblidar que Bush avi va ser un dels principals finançadors de Hitler. Bush va viatjar a Polònia i es va agenollar al camp de concentració d’Auschwitz en memòria dels morts a l’holocaust. Doncs bé, en paral•lel, molts diaris van fer una reflexió molt oportuna: aquest camp de concentració va ser construït, en bona part, amb diners del seu avi”.

“El món està en mans de les grans transnacionals de tipus industrial, de les grans empreses financeres i dels grans mitjans de comunicació. Per sort, aquests tres poderosos grups no van a l’uníson. Per exemple, Bush dóna la cara per una camarilla petroliera i armamentista, però els qui manen de debò són Bush pare i Cheney”.

Etiquetes de comentaris:


http://www.avant.cat/avant/uploaded_images/542777-747341.jpg