Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Vicenç Navarro, que continuarà estretament vinculat al projecte, proposa Jordi Serrano com a nou rector

Els òrgans directius de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) han acceptat la proposta de relleu que ha fet el rector sortint, després d’agrair-li la seva tasca i dedicació i de valorar molt positivament l’experiència d’aquests tres anys.

“Quan Vicenç Navarro va comunicar-nos la seva decisió de deixar el Rectorat, li vam posar dues condicions: la primera, que seguís estretament lligat al projecte, al qual encara pensem que té molt a aportar; i la segona, que proposés algú que assumís les responsabilitats que deixava vacants”, comenta Judith Calabria, membre de la junta directiva.

El nou rector de la UPEC és Jordi Serrano, director de la Fundació Ferrer i Guàrdia des de l’any 1987 i de la revista lliurepensadora Espai de llibertat. “Conec bé el Jordi, que va ser una de les persones que va venir a veure’m per dirigir aquest projecte, i m’alegra constatar que té el suport de totes les forces progressistes”, va dir Navarro al final de la presentació.

Compromisos complerts

I va continuar: “Considero que hem complert el compromís que ens vam imposar quan vam implicar-nos a fons en la creació d’un espai de trobada i debat de les forces d’esquerres, sindicats i moviments socials progressistes per construir una cultura alternativa a la nacionalista conservadora. Malgrat l’hostilitat cap a aquest projecte per part de les dretes, aquest espai avui existeix i es diu UPEC”.

Al seu torn, Jordi Serrano va declarar: “Agraeixo la confiança de Vicenç Navarro i anuncio que seré un rector continuista. La meva intenció és crear una cultura política d’esquerres plural, que tingui com a punt de referència l’ètica civil republicana darrera frontera dels valors dels lluitadors per la llibertat i l’emancipació social”.

Etiquetes de comentaris: ,


http://www.avant.cat/avant/uploaded_images/100_0867-708635.jpg