Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Jordi Miralles - Coordinador general de EUiA i Antoni Barbará - Responsable d'Internacional

En la matinada del dilluns 16 de febrer 2009 els resultats escrutats ja han estat contundents: el referèndum ha estat àmpliament votat, pels electors i el resultat a falta d'ajusts decimals de les últimes paperetes és molt significatiu: un 53'36% per al SÍ i un 45'63% per al NO, amb escassos nuls. Una diferència de gairebé nou punts que equival a més d'un milió més de votants, a favor del Sí a la proposta governamental.

De fet el poble ha estat cridat a expressar-se a les urnes en quinze ocasions, en el període democràtic dels últims deu anys, situació que tampoc no convenç, (ara per excés), als enemics de l'imparable procés revolucionari en marxa.

Volem saludar i recalcar la pulcritut democràtica formal amb el qual s'ha desenvolupat tot el procés electoral, així com el respecte al resultat, a les regles i al joc net per part dels organitzadors. No han sucumbit a provocacions reiterades perfectament elaborades per algunes forces opositores.

Des d’EUiA volem traslladar la nostra felicitació al poble veneçolà, amb una impecable resposta democràtica en la seva immensa majoria i amb independència del sentit del seu vot. I molt especialment al Govern i al President Chávez per la seva importantíssima victòria de cara al futur del país i de la revolució bolivariana que s'està desenvolupant.

Des de Catalunya els acompanyem de forma clara, oberta, respectuosa, solidària i fraternal.

Etiquetes de comentaris: , ,