Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.





Pierre Laurent, Secretari Nacional del PCF i cap del PEE al Parlament europeu opina: "Les recents declaracions de Jean-Claude Juncker sobre la utilització dels eurobons mostren que, donada la crisi financera, els tabús neoliberals dels líders europeus van caient. Això confirma la validesa de la posició del PCF, que ha declarat en repetides ocasions en els últims mesos la necessitat d'un desafiament a la dictadura dels mercats financers.”

“Les posicions per a la sortida de la crisi d'alguns països de la zona de l'euro són irresponsables. L'actitud de la Sra. Merkel, que es nega al debat sobre la moneda europea, és tan important que podria conduir a una ruptura de la zona euro, que tindria conseqüències molt greus per als pobles d'Europa. És urgent obrir un gran debat sobre l'euro a la UE”.

“Per treure de la crisi la UE, el PCF proposa convertir l'euro en una moneda per a la cooperació europea. Això requereix una reorientació radical del paper del BCE per a una altra política de crèdit i per a la compra de títols de deute públic que permetrien finançar un Fons Europeu per al Desenvolupament Social. Es tracta de posar la creació de diners al servei de les necessitats humanes, de la promoció de l'ocupació i la formació i extensió dels serveis públics.”

Etiquetes de comentaris: