Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La redacció d'Avant us convida, en nom de la Fundació Cipriano García de Comissions Obreres de Catalunya, a l'homenatge als historiadors Josep Fontana i Jordi Nadal, en reconeixement a la seva trajectòria cívica i professional, dedicada a la recerca i la investigació en les ciències socials.Aquest acte de reconeixement públic tindrà lloc en el marc del lliurament de la primera edició del Premi Ángel Rozas a la Recerca en Ciències Socials, per a investigadors i investigadores novells, concedit enguany a Carles Brasó Broggi pel seu treball “La industria algodonera en China, 1890-1950”. En aquest acte també s’anunciarà la segona convocatòria del Premi.

Les intervencions seran a càrrec de Borja de Riquer, historiador; Xavier Folch, editor i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

Aquest acte tindrà lloc el proper dijous 2 de juny a les 18 hores a la sala d’actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona). Feu la reserva a www.fciprianogarcia.ccoo.cat

Etiquetes de comentaris: ,