Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Policía reprime a obreros y dirigentes del SUNTRACS en el Estadio Muquita Sánchez de La Chorrera en el momento en que celebraban la ventaja de su equipo en la tanda de penaltis. Varios heridos, un atropellado y detenidos, incluidos directivos del SUNTRACS, entre ellos Moisés González. Habían mujeres y niños. Se pretendió detener al dirigente popular y Secretario General del SUNTRACS, Saúl Méndez, pero sus compañeros lo protegieron.

Unidades de la Policía, las cuales mucho antes de concluir el partido comenzaron a rodear a los seguidores del SUNTRACS FC en abierta provocación, y al tomar ventaja desde el punto de penal su equipo, fueron agredidos cobardemente con gases lacrimógenos.

Què és el SUNTRACS de Panamà?

Article

Etiquetes de comentaris: ,