Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


En aquests dies inicia una gira per diversos països d'Europa l'Asociación Campesina del Valle del río Cimitarra (ACVC), de Colòmbia, representada per l'Alvaro Manzano, anterior president i membre de l'actual Junta Directiva.

Aquesta organització és un soci local de l'ACP des de fa anys, amb qui estem realitzant diversos projectes de cooperació i també d'acompanyament internacional a través d'International Action for Peace.

El motiu de la gira és, d'una banda, explicar el procés d'aixecament de la suspensió de la Zona de Reserva Campesina del valle del río Cimitarra, des del passat mes de febrer i d'altra, presentar l'Encuentro nacional de comunidades campesinas, afrodescendientes e indígenas por la Paz en Colombia, que se celebrarà a Barrancabermeja entre el 12 i el 14 d'agost proper. Serà una activitat important que ha recollit suports diversos en el camí de la preparació.

Per a conèixer de primera ma, aquestes i altres qüestions relacionades amb l'actualitat a Colòmbia, us proposem mantenir una trobada amb l'Alvaro Manzano el proper dijous, 2 de juny, a les 18'00 hores a la seu de l'Associació (Aribau, 137, entresol 1a).

Font de la notícia:
ACP - Associació Catalana per la Pau

Etiquetes de comentaris: ,