Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Més drets nacionals i més drets socials ha estat la reivindicació d'EUiA i Alternativa Jove-Joves d'EUiA en la manifestació de la Diada nacional d'enguany, que ha tingut lloc aquesta tarda al centre de Barcelona. La delegació de la formació ha estat encapçalada per la portaveu i diputada, Mercè Civit, i l'ex senador i Secretari General del PCC, Joan Josep Nuet.


La manifestació ha recorregut la Ronda de Sant Pere fins arribar a l'Arc de Triomf i entre els dirigents de la formació, destacar la participació de la portaveu i diputada, Mercè Civit, l'ex senador Joan Josep Nuet, la responsable de Solidaritat, Pau i Moviments Alternatius, Àngels Tomás, el responsable d'Organització Territorial, Toni Salado, la responsable d'Organització de Barcelona, Teresa Ortega, i varis consellers de Districte, com David Companyon de Gràcia o Carme Méndez, de l'Eixample, tots ells a la fotografia.

La portaveu de la formació, Mercè Civit, ha declarat que per EUiA la Diada és una jornada reivindicativa i que aquest any, a més de denunciar les retallades impulsades pel Govern de CiU i defensar les conquestes socials que estan en perill, la formació també reclama un referèndum pel canvi polític de fons que significa la reforma de la Constitució per fixar el límit del dèficit públic. Així mateix, Civit ha lloat el model d'immersió lingüística perquè "ha permès que el català sigui un element de cohesió social, de convivència i d'unitat de les classes populars."

Etiquetes de comentaris: , , ,


http://www.euia.cat/pagina.php?idp=4214