Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Doctor Mohammad Reza Rahimi, vicepresident primer de la República Islàmica de l'Iran, va fer ahir una ofrena floral a l'Heroi Nacional cubà José Martí, al Memorial que porta el seu nom a la Plaça de la Revolució. Després de la cerimònia, en companyia de Marc Rodríguez Costa, viceministre de Relacions Exteriors, va rebre una explicació sobre aspectes de la història de la Plaça de la Revolució i seguidament va recórrer les sales del Memorial durant la qual cosa va ser imposat sobre la vida i obra de l'apòstol.




Després de la seva arribada el dia abans, Reza Rahimi es reunirà amb José Ramón Machado Ventura, primer vicepresident dels Consells d'Estat i de Ministres i complirà un programa que contempla visites a llocs d'interès científic.

Així mateix el visitant i els seus acompanyants participaran en la cloenda de la XV Sessió de la Comissió Intergovernamental Cuba-Iran, a celebrar demà, a l'Havana.

El viatge de Rahimi a Cuba té lloc després de la visita realitzada a la mateixa, el maig passat, per Behrooz Kamalvandi, viceministre de Relacions Exteriors de l'Iran, que va repassar els vincles bilaterals amb el vicepresident cubà Esteban Llaç.

Així mateix, l'abril últim va visitar l'Havana Ramin Mehmanparast Nodehi, portaveu de la cancelleria iraniana.

Etiquetes de comentaris: ,


http://multimedia.telesurtv.net/7/9/2011/48832/iran-y-cuba-afianzan-relaciones-comerciales/