Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La mentida va buscar desmoralitzar les tropes de Moammar Al Gaddafi, remuntar la moral "dels rebels", aconseguir el reconeixement al Consell Nacional de Transició i "recuperar" 13 ambaixades al món. "Tots aquests avantatges en són el resultat", ha afirmat el líder del CNT, Mustafà Abdeljali.


El passat diumenge 21 Al Jazeera transmetia en directe des de la Plaça Verda a Trípoli l'enrenou de la presa de la capital líbia per part dels rebels i el posterior festeig en l'esmentada Plaça. Les imatges van recórrer el món i van provocar, entre altres coses, reconeixements en massa i canvis de bandera en més de 13 ambaixades al món. Sens dubte, el règim de Muammar El Gaddafi estava acabat.

Però ningú va comprovar amb deteniment les imatges. Alguna cosa estranya succeïa allà. En efecte i segons un mitjà rus, Jourdon, les imatges transmeses en directe per la cadena qatariana (país que a més d'enviar vitualles als Rebels libis, envia tropes d'assalt) mostraven un sector en el que no es podia veure una coneguda finestra de la plaça Verda.

És clar que amb prou feines un ho veu, pensa que les altres imatges no semblen ser actuals o prou clares com per saber si són d'avui. Això no és problema, una imatge nítida i actual de la Plaça Verda a Trípoli confirma aquesta sospita.

No sona ridícul? Abstracció de les imatges. No sona a teoria de la conspiració? Per descomptat que sí. Però les imatges hi són i tot apunta que ha estat un gran muntatge. Un muntatge?

Un engany, una mentida, una manipulació més dels mitjans occidentals i de la cadena qatariana.¿I això qui ho diu?

Per surrealista que sembli, el mateix líder del CNT, Mustafà Abdeljalil, amic de Sarkozy i Bernard Henri Levy va reconèixer en una entrevista que les imatges transmeses en directe des de la Plaça Verda a Trípoli, van ser un engany intel·ligent fet a Qatar i retransmès a tot el món per desmoralitzar les tropes de Gaddafi i pujar-li la moral a Los Rebeldes, i que gràcies a aquesta operació de muntatge, van poder ser reconeguts per més de 11 països i recuperar més de 13 ambaixades al món.

M.Abdeljalil: "Aquesta mentida ha enganyat a les tropes de Muammar al-Gaddafi que formen part de l'armada, a més han remuntat la moral dels rebels i més de 11 països han reconegut al CNT i hem pogut recuperar aproximadament 13 ambaixades. Tots aquests avantatges són el resultat d'aquestes mentides que van ser treballades i transmeses de manera intel·ligent per enganyar els partidaris de Muammar al-Gaddafi.

¿Serà per això que després van informar que els rebels van haver de retirar-se de la Plaça Verda a les poques hores? És clar, mai la van prendre.

A aquesta alçada de l'escàndol criminal organitzat convé preguntar-se si l'esquerra europea seguirà tancant els ulls i negant l'evidència, funcionant com a adob i cinquena columna de la dreta més reaccionària en aquesta batalla pel manteniment del poder hegemònic des de començament d'aquest segle XXI.

Etiquetes de comentaris: , , , ,


http://noticies.sirius.cat/2011/09/lider-del-cnt-admet-que-imatges-de-la.html