Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador general d’EUiA i diputat reivindica un canvi de polítiques i aposta per la mobilització unitària i una àmplia unitat d’esquerres de cara a les generals del 20-NEl coordinador general d’EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, creu que la darrera pujada de l’atur “confirma de nou el fracàs de la contrareforma laboral” i ha responsabilitzat “els qui la van aprovar”. Segons les últimes dades aportades pel Ministeri de Treball i Immigració, l’atur ha crescut durant el mes agost, després de quatre mesos de baixades: s’han registrat 51.185 nous desocupats, un augment de l'1,25% respecte al juliol, que situa el total d'aturats en 4.130.927, mentre a Catalunya, 13.779 persones van perdre la feina el mes passat.

La conclusió de Miralles és que “cal un canvi de polítiques” i la fórmula per aconseguir aquest “gir cap a l’esquerra” passa per al dirigent d’EUiA per “donar suport a les mobilitzacions unitàries convocades pels sindicats” i “conformar àmplies unitats d'esquerres per a les generals del 20-N.”

Etiquetes de comentaris: , , , ,


http://www.euia.cat/pagina.php?idp=4170