Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Camarada, l’Avant és l’òrgan d’expressió del Partit dels i les Comunistes de Catalunya i, per tant, és també la teva veu i estàs convidat a utilitzar-la. Des de la redacció de l’Avant fem una crida a la militància i als simpatitzants a utilitzar activament l’Avant per a donar conéixer la realitat concreta de la lluita a tots els àmbits, pobles i barris del nostre país.

Els i les comunistes sabem la importància d’un òrgan central d’expressió que centralitzi i comuniqui al conjunt de l’organització la informació estratègica dels diferents fronts de lluita. Malauradament és aquesta una eina essencial a la que hem rebutjat massa temps, immersos en les dinàmiques absorvents del dia a dia. És aquest i cap altre l’objectiu que ens hem marcat els qui ara col·laborem en la redacció de l’Avant: recuperar una eina comuna al servei dels i les comunistes de tot el país. Tanmateix, som conscients que aquest és un objectiu inassolible sense la completa implicació de tota la militància, per això apel·lem a la responsabilitat de tothom per contribuïr a enfortir el projecte polític comú que defensem.

Volem un Avant de tots els i les comunistes de Catalunya que arribi a tota la Classe Treballadora del país. Sembla un objectiu irrealitzable però també ho sembla la nostra pretensió d’enderrocar el capitalisme i edificar una nova societat socialista sobre les seves cendres.

Volem un Avant econòmicament viable i adaptat als temps que vivim i per això ens hem centrat en un Avant electrònic que publiquem simultàniament en versió web, en versió PDF i a través de les xarxes socials.

Hi ha moltes maneres de col·laborar amb l’Avant i totes són igualment importants i necessàries. Us suggerim algunes opcions.

Escriviu a l’Avant
Envieu-nos notícies, opinions, imatges, convocatòries, sobre les lluites que porteu a terme, informeu-nos sobre aquelles coses que considereu importants. L’adreça avant@comunistes.cat és a la vostra disposició.

Difoneu l’Avant
Reenvieu l’Avant, “retuitegeu-lo”, compartiu-lo. Si és possible, imprimiu-lo i repartiu-lo a locals i punts de trobada. Convideu als vostres coneguts a seguir-lo a través de les xarxes socials o a subscriu-re’s a la versió electrònica en el següent enllac: http://comunistes.cat/avant


Gràcies i salut!

la Redacció de l’Avant