Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Comunistes.cat és un projecte impulsat per la Cèl·lula Pablo de la Torriente d'Agitació i Propaganda i la Comissió de Comunicació del Partit dels i les Comunistes de Catalunya. És, en essència, un directori de recursos compartits per al conjunt dels i les comunistes de Catalunya.

Comunistes.cat respon a la necessitat de centralitzar en únic espai el conjunt d'activitats i tots els recursos gràfics, multimèdia i audiovisuals de les diferents organitzacions comunistes catalanes. És també un projecte que vol ser útil al necessari procés d'Unitat Comunista en marxa. Per aques motiu, és obert al conjunt de forces marxistes i revolucionàries de Catalunya, al conjunt de la Classe Treballadora catalana i a tots els moviments socials que confluim en la lluita per la superació del capitalisme i per la instauració d'una veritable democràcia.

Comunistes.cat està dividit en 5 seccions principals:

Xarxa
URL: http://comunistes.cat
Xarxa de blocs i publicacions online dels i les comunistes de Catalunya. Agrega el teu bloc d’opinió o notícies, personal o col·lectiu!

Som comunistes
URL: http://som.comunistes.cat
El bloc de Comunistes.cat, amb informació sobre el projecte, propostes de treball unitari i de coordinació de les lluites.

AgitProp
URL: http://agitprop.comunistes.cat
Cartells i grafismes dels i les comunistes de Catalunya. Tot el material gràfic de totes les organitzacions comunistes a un clic de distància.

Publicacions
URL: http://publicacions.comunistes.cat
Quiosc de publicacions en format PDF disponibles per a la seva lliure descàrrega.

Comunistes Tv
URL: http://tv.comunistes.cat
Canal de vídeos comunistes seleccionats a la xarxa d'Internet i també de produccions pròpies de les organitzacions comunistes catalanes.

Per a tirar endavant Comunistes.cat necessitem de la col·laboració de tota la militància. Per això, emplacem als i les comunistes de tot el país a col·laborar amb aquest projecte aportant-nos blocs i fonts d'informació, material gràfic, publicacions, audiovisuals i tot allò que sigui útil per a l'anàlisi, la reflexió i la lluita.