Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Aquest gener es compleix el 10è aniversari de la mort del camarada i amic Josep Miquel Céspedes, destacat militant comunista de Sant Adrià de Besòs. Céspedes va ser el primer secretari general dels Col·lectius de Joves Comunistes, la Joventut del PCC. Escollit regidor d’Educació i Solidaritat per EUiA l’any 2003 en aquesta ciutat obrera, Jotaeme va impulsar la creació de l’escola bressol pública que va ser inaugurada l’any 2007 i que porta el seu nom.

La Fundació Pere Ardiaca va dedicar l’any 2006 la publicació d’un llibre en homenatge a Josep Miquel Céspedes amb el títol “Jotaeme: la joventut del comunisme”. La publicació està disponible per a la seva lliure descàrrega al portal http://publicacions.comunistes.cat i en la seva versió física a través de la llibreria de la Fundació.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya celebrarà un homenatge al camarada Josep Miquel Céspedes en el marc de l’acte d’entrega de carnets del proper dia 15 de març. Esteu convidats a participar-hi.