Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Durant la història de l’Avant, la publicació ha anat afegint algunes col·laboracions de la militància que mica en mica s’han consolidat com a columnes fixes d’opinió i anàlisi.

És el cas de les D4d3s P4rl3n, una participació sobre economia que va aportar-nos importants elements per a comprendre l’evolució del sistema capitalista.

És el cas de la Ratera de Toni Barbarà, qui amb la fina ironia que el carateritza, ens ha deleitat sempre amb reflexions interessants sobre Europa, Salut o justícia social, sense perdre mai l’humor.

No podem deixar de banda la important contribució d’Àngels Martínez Castells al coneixement col·lectiu de l’organització, ni les aportacions del professor Miquel Àngel Sòria al nostre patrimoni col·lectiu cultural i literari amb la seva columna Les Arrels.

Les més recents contribucions sobre Cuba i Amèrica Llatina de Salva Torres o els grans articles de Maribel Nogué i Felip, Ciutadana Demoeus, acaben de conformar el que coneixem com les Columnes de l’Avant.

Amb el desenvolupament de la versió web de l’Avant, aquestes columnes van passar a ésser blocs independents i com a blocs, han agafat vida plena i autonomia pròpia, sense abandonar mai el seu esperit original.

Etiquetes de comentaris: