Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


per Felipe L. Aranguren

Jo vaig ser director de l'Avant el 2006. El context el marcava el Govern d'Esquerres i Catalanista, el mal anomenat tripartit.

A part dels normals canvis, l’increment de temes a tractar per seccions, el nou paper, la major participació dels CJC, l'eix va ser obrir la premsa a persones que no fossin necessàriament del partit, centrar-se en el treball de suport a EUiA i ICV, sense per això deixar d'elaborar autocrítica. Un òrgan que elaborés un discurs obert a la societat. Més cultura plural i internacionalisme.

En aquest temps vaig aprendre moltes coses i em vaig recolzar en un Consell de Redacció que avui semblaria impensable. Gràcies a tots per la seva ajuda, especialment a Alexia Guilera, responsable de la Redacció. Salut i vida.

Etiquetes de comentaris: