Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, vol fer públic el seu agraïment profund a Gerardo Pisarello per la predisposició mostrada des de que se li va oferir ser candidat d’EUiA a les pròximes eleccions europees del 25 de maig i per la seva actitud una vegada IU ha aprovat la seva llista. El professor de Dret Constitucional de la UB ha publicat una carta oberta a ‘Sin Permiso’ on explica els seus motius per decidir no concórrer a les eleccions.

Nuet ha emfatitzat que els motius polítics de la proposta feta per EUiA pels comicis europeus “continuen absolutament vius i estan basats en la política d’obrir el projecte de l’esquerra alternativa i incorporar-hi conceptes com el de ruptura democràtica i procés constituent”.

El coordinador general d’EUiA ha lamentat que en el procés de confecció de la llista d’IU no s’hagi sabut “apreciar prou” la proposta de la formació catalana, una “manca de visió política” que ha atribuït a “la pressió del model centralista que propugnen PP i PSOE” i també "a la vella política”.

Nuet ha avançat que EUiA celebrarà un Consell Nacional extraordinari aquest dimecres on es proposarà anular el referèndum aprovat pel màxim òrgan de direcció de la formació en la seva darrera reunió, referèndum que tenia per objecte que el conjunt de l’afiliació ratifiqués la candidatura de Pisarello. Una vegada aquest ha decidit retirar-se, EUiA tirarà endavant el procés de primàries que ja va aprovar igualment en l’anterior Consell Nacional amb un calendari i un reglament per la tria definitiva de les persones que formaran part de la candidatura.

“Els equips i idees que hem posat al servei de la candidatura de Gerardo Pisarello segueixen actius i estaran al servei de la candidatura d’IU-ICV-EUiA”, ha remarcat Nuet.

Font: http://www.euia.cat/pagina.php?idp=7926

Etiquetes de comentaris: , , ,