Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Text de la declaració del Foro Sâo Paulo a favor del Dret a Decidir de Catalunya.

A la ciutat de La Paz, Bolívia, reunida la Plenària de la XX Trobada del Fòrum de Sao Paulo els dies del 25 al 29 d'agost de 2014, els partits polítics integrants del Fòrum, emetem el present RESOLUTIU ESPECIAL a favor del procés democràtic català, sota els considerants següents, a saber:

RESOLUCIÓ A FAVOR DEL PROCÉS DEMOCRÀTIC CATALÀ

1. Els partits polítics Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Iniciativa per Catalunya / Verds / Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUIA) i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) s'han unit en una sola veu a favor del procés democràtic català.

2. Que davant el procés radicalment democràtic que ha iniciat el poble de Catalunya amb l'objectiu de decidir el seu futur polític a través de les urnes.

Per tot això, la XX Trobada del Fòrum de Sao Paulo, RESOL:

Expressar el seu suport al procés democràtic català perquè la ciutadania de Catalunya pugui exercir el seu dret a decidir com a poble. En aquest sentit, aplaudeix el consens majoritari aconseguit entre representants del Parlament de Catalunya i la societat civil catalana, per a la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya, prevista per al pròxim 9 novembre 2014.

Instar a l'establiment d'un diàleg entre les institucions de l'Estat espanyol i les institucions catalanes per tal de trobar les condicions que garanteixin l'exercici democràtic del dret a decidir del poble català.

Donat a la Ciutat de la Pau, Estat Plurinacional de Bolívia als vint dies del mes d'agost de 2014

http://correovenezuela.net/resolucion-del-foro-de-sao-paulo-a-favor-del-derecho-a-decidir-de-catalunya/