Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La Comissió Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), reunida de forma extraordinària dimecres 15 de desembre per discutir la situació dels acords electorals de la Coalició ICV-EUiA a les passades Eleccions al Parlament de Catalunya, ha acordat:


1. Refrendar la voluntat d’EUiA de donar continuïtat als acords de Coalició amb ICV.

2. Demanar l’acompliment íntegre de l’acord de Coalició corresponent a les Eleccions al Parlament de Catalunya pel que fa a la presència d’EUiA a la Mesa del Parlament, al/la portaveu adjunt del Grup Parlamentari i al senador que correspon al Grup d’ICV-EUiA, sempre que els acords de representació plural en el marc del Parlament de Catalunya així ho possibilitin al nostre Grup.

3. L’acompliment de tots els acords signats i protocol·itzats davant notari per part d’ICV-EUiA és un requisit indispensable i base de l’estabilitat i la confiança de la nostra Coalició. Si es produís una decisió unilateral que trenqués aquest principi, la Coalició ICV-EUiA es veuria abocada a un camí d’inestabilitat que podria desembocar en una crisi, dificultant l’avenç de la coalició, cosa que EUiA no desitja de cap de les maneres.

Etiquetes de comentaris: ,