Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Els dos sindicats titllen "d’intolerable" el termini per negociar la reforma de les pensions


El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i el d’UGT, Cándido Méndez, van registrar  dijous dia 9 al Congrés dels Diputats la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) amb la qual es busca modificar els aspectes més lesius de la reforma laboral i demostrar que tenen una “alternativa” al model aprovat pel govern espanyol amb el suport del Congrés dels Diputats. Per tal que la ILP prosperi a la cambra baixa es necessiten 500.000 signatures, xifra que els sindicats esperen superar abans dels nou mesos estipulats legalment des del seu registre.

Els dos dirigents sindicals han aprofitat també per manifestar el seu rebuig al fet que l’executiu hagi avançat l’aprovació de la reforma de les pensions al 28 de gener. Consideren que aquest ultimàtum és “intolerable” i acusen l’executiu de governar “a cop de decret” fins a "extrems quasi incompatibles” amb la democràcia. El diputat d’IU, Gaspar Llamazares, ha donat suport a la iniciativa dels sindicats.

Etiquetes de comentaris: