Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, considera una irresponsabilitat la decisió del Govern d’Artur Mas d’eliminar l’impost de successions per als familiars pròxims.
l màxim responsable del sindicat es pregunta com es pot prescindir de tots els diners (centenars de milions d’euros) que cada any suposa la recaptació d’aquest impost, en un moment en què es succeeixen les retallades de drets i serveis (com són l’educació, la sanitat o els serveis socials) per a la ciutadania i dels salaris dels treballadors públics.
Gallego denuncia les polítiques que aprofiten la situació de crisi per desmantellar l’Estat del Benestar i recorda que el deute públic també s’ha d’equilibrar amb la recaptació d’impostos i no només retallant despesa pública. Finalment, Joan Carles Gallego ha fet una crida als treballadors i treballadores de Catalunya, i a la ciutadania en general, a participar en les mobilitzacions convocades en defensa dels serveis públics i els drets socials.

Etiquetes de comentaris: , ,