Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Les ONG tornen a manifestar-se des de la plaça del Pi fins a la plaça Catalunya on posaran de nou l'Indignòmetre a disposició de la ciutadania
Barcelona, 24 de maig de 2011.- Les ONG no es resignen i han decidit tornar, per vuitè dimecres consecutiu, a mobilitzar-se contra la probable retallada de més d'un 50%, i en solidaritat amb el moviment 15-M dels acampats i les acampades a la Plaça Catalunya.La concentració s'ha convocat, com cada dimecres, a les 19 h a la plaça del Pi de Barcelona amb el lema “Ni un pas enrere. Prou retallades socials. Invertim en futur”. Des d'allà la manifestació pujarà fins a la plaça Catalunya on continuarà l'acció amb l'Indignòmetre, l'andròmina que les ONG han creat per visibilitzar el grau de descontentament social contra la política de retallades del Govern, i per reivindicar una democràcia veritablement representativa i participativa.

La ciberacció amb les fotografies de les persones indignades amb els seus textos, que fan augmentar la “vermellor” del termòmetre de l'Indignòmetre, s'estan difonent a través de les xarxes socials, i estan penjades a la web de la Confederació.

Les ONG han llançat el manifest “Prou retallades en cooperació, pau i drets humans”, que romandrà obert a adhesions per a entitats i persones individuals fins a l'aprovació dels pressupostos.

Font principal de la notícia:
FCONGD

Etiquetes de comentaris: ,