Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Unitat ComunistaComunistes del PSUCviu, del PCC, així com comunistes sense carnet de Sant Andreu, ens vam reunir el passat dissabte dia 25 de gener.

Els comunistes del PSUCviu, del PCC, així com comunistes sense carnet de Sant Andreu, ens vam reunir el passat dissabte 25 de gener per unificar des de la base, el treball tant intern com extern i continuar reforçant el camí cap a la unitat dels comunistes de Catalunya.

Seguint la perspectiva de treball unitari que ja portem des de fa temps, vam debatre conjuntament sobre la necessitat històrica de la unitat comunista i de les esquerres, el model organitzatiu necessari, així com del treball de base a continuar desenvolupant al districte, tant per impulsar el procés com per reforçar el poder popular.

Considerem que la confluència entre les diverses organitzacions comunistes de Catalunya és una necessitat que s'ha d'expressar mitjançant la unitat de la nostra feina. Pensem també, que es donen les condicions tant objectives com subjectives per dur a terme projectes unitaris i construir un únic i potent Partit Comunista a Catalunya.

És per això que apel·lem als militants i direccions dels dos partits esmentats, a comunistes sense carnet i a altres destacaments comunistes, a seguir caminant cap aquesta necessària unitat.
Visca la unitat comunista!

Cèl·lula Comunista Rafael Vidiella
Sant Andreu, Barcelona, gener de 2014

Etiquetes de comentaris: , , ,