Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Àngels Martínez Castells

Ha acabat amb èxit la recollida de fons per cobrir la fiança dels companys i companyes d’ Izquierda Unida de Seseña, Manuel Fuentes, la Coordinadora Provincial de Toledo, Oblit Valero i dues regidores de l’ajuntament de Seseña imputades en la mateixa querella. El coordinador d'IU de Castella-la Manxa va agrair l'extraordinària solidaritat de les milers de persones que col·lectivament o individualment, en un termini rècord de dotze dies han aportat 137.353,29 euros, en 539 ingressos.

D’altra banda, gairebé diria que pel costat oposat, circulen cap a la pròxima Assemblea tres manifestos que "no s’han pogut refondre" i que només Kafka entendria per què.
Sabrem comprendre, després de vacances i davant de la propera Assemblea, que el que de veritat és autèntic a Izquierda Unida, el que ha de continuar, que mereix el millor tracte --i la nostra solidaritat, i suport, i respecte-- és el que ha contribuït a l’èxit de la campanya de Seseña? Sabrem preservar-lo en la nostra raó abans que se’ns mengin les paraules?

Etiquetes de comentaris: ,


http://lh6.ggpht.com/avantnet/SMe08KDOpII/AAAAAAAAAOI/TXrYLSROMVs/s400/DocumentalOctubreCastells.jpg