Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Raul Colomer
Membre del Comitè d’Empresa de CCOO de Yamaha Motor España

Actualment, la situació en la que es troba la empresa és molt diferent que en anys anteriors i això és degut a que, amb la crisi mundial, s'ha produït una gran reducció de ventes i producció.
Ara mateix, en aquesta situació tan greu en la que estem vivint, crec que el paper que juguen els sindicats a la nostra empresa, és de vital importància ja que es dediquen tan a la tasca de vigilància diària de les produccions de la nostra empresa com al manteniment dels llocs de treball en temps tan difícils.

Aquesta situació ve donada per la crisi mundial financera però sí que és cert, que la situació que tenim al nostre país encara és mes difícil ja que a més de patir la crisi mundial tenim el greu problema generat per la construcció. Aquesta situació tan especial, que està provocada per la gran especulació dels grans bancs i caixes, ocasiona encara més problemes al nostre país ja que per culpa d'uns pocs, la gran majoria estem pagant aquesta situació tan difícil que no es veia feia anys. Però també estem veient que les solucions que estan donant el governs autonòmics i l'estat, no són suficients per poder solucionar a aquesta crisi.
El nostre sector és un sector petit i oblidat per les institucions i polítics per això també demanem solucions com en els altres sectors. Així doncs, és necessari un nou pla industrial amb l'impuls de l'activitat econòmica i la creació d'ocupació, transformant el model productiu del sector de les dues rodes amb l'ajuda de l'estat i desenvolupar una gran inversió de I+D. Peró també sense oblidar-se de la part social, és a dir, ampliació de la protecció social per a tots aquells individus que es vegin afectats per aquesta crisi.

Etiquetes de comentaris: , , ,